background

Trompetsectie

Word jij onze nieuwe trompettist(e)?

Trompetsectie

Image 3 title

type your text for third image here

Image 3 title

Image 4 title

type your text for 4th image here

Image 4 title

Image 5 title

type your text for 5th image here

Image 5 title

Zomerfestival - 6 juni 2015


Als je maanden geleden een festival plant en het is op de dag zelf zulk mooi weer, dan moet je als organisatie haast wel héél goede contacten hebben in De Bilt! Het was gelukkig niet zo pufheet als de dag ervoor, maar wel volop zon met een graadje of 19. Al voordat we begonnen met ons aandeel in deze muziekmiddag kon het al niet meer stuk. Bedankt Leo fanfare!

Heel bijtijds waren alle bandleden én invallers aanwezig in de Biersteeg - zou het door het mooie weer komen? - zodat er direct nadat Fanfare Bereden Wapens het podium had verlaten kon worden gestart met opbouwen. Ook dat ging vandaag in een razend tempo, zodat we maar ietsje na twee uur de eerste noten over het pleintje lieten horen.

Hans Verheul (zelf verhinderd deze dag) had een erg leuk programma samengesteld, dat goed in de smaak viel bij het aanwezige publiek en collega musici! Floris van der Kooij zorgde met zijn dwingende blik dat alles op rolletjes liep. Tenorsaxofonist Piet verzorgde vandaag als een volleerd presentator de aankondigen. Na afloop van ons concertje smaakten de biertjes in de Biersteeg dan ook fantastisch.

[klik voor een groter exemplaar - foto's Agnes van Dijk-Aarzen]

MediaCity bigband | KvK-nummer 65859111 | © FvD