background

Trompetsectie

Word jij onze nieuwe trompettist(e)?

Trompetsectie

Image 3 title

type your text for third image here

Image 3 title

Image 4 title

type your text for 4th image here

Image 4 title

Image 5 title

type your text for 5th image here

Image 5 title

Bigbandmeeting - 27 december 2015


Op initiatief van de Gemeente Hilversum vonden er tijdens week van de Top2000 een tal van muzikale activiteiten plaats op verschillende plaatsen in Hilversum. Eén daarvan, en meteen de leukste (vonden wij zelf....), was de Bigbandmeeting in de Concertzaal van de Vorstin. Gelukkig vonden ook héél veel bezoekers het de moeite waard om op de wat ongelukkige tijd de aardappels maar even te laten staan en zich naar de Vorstin te begeven.

Héél bijtijds zaten er al leden van de MediaCity Bigband in één van de kleedkamers te wachten tot de soundcheck plaats kon vinden op het podium. Om 17.00 uur werd het sein gegeven dat we 'op mochten'. Het gezellige geroezemoes vanuit de zaal bereikte ons al van verre. Na de professionele soundcheck was het ineens half zes. Tijd om met ons programma te beginnen. Piet Groot deed een korte introductie van de band en maar iets later waren de drie kwartier alweer voorbij.

Na een snelle podiumwisseling kon er geluisterd worden naar de Q-Buskers uit Lelystad. Zij maakte 45 minuten later plaats voor de Laundry Bigband, die als verrassing Franklin Brown als gast hadden uitgenodigd. Al met al werd het een meer dan geslaagd muzikaal afscheid van 2015 en voor herhaling vatbaar! Bekijk hieronder een selectie uit de vele foto's.

 

MediaCity Bigband - 17.30-18.15 uur 

Q-Buskers Bigband - 18.30-19.15 uur 

Laundry Bigband - 19.30-20.15 uur

 

 

MediaCity bigband | KvK-nummer 65859111 | © FvD