background

Trompetsectie

Word jij onze nieuwe trompettist(e)?

Trompetsectie

Image 3 title

type your text for third image here

Image 3 title

Image 4 title

type your text for 4th image here

Image 4 title

Image 5 title

type your text for 5th image here

Image 5 title

Promenadeconcert - 28 mei 2015


Concert op de Kerkbrink!

Donderdag 28 mei mochten wij weer invulling geven aan onze jaarlijkse traditie; een concert in de muziektent op de Kerkbrink. Ons aanstormend Multi talent; Trompettist, klarinettist, speaker en last but not least gelegenheidsdirigent Hans Verheul hielp ons vakbekwaam door het repertoire.

We kunnen onze toeschouwer/toehoorders steeds beter bereiken. Er nemen steeds meer mensen plaats op het naastgelegen terras en ook bleven er aardig wat voorbijgangers staan kijken en luisteren. Daartussen stond een jong stel met een nog veel jonger baby’tje in draagzak. Kennelijk bewust van de muzikale ontwikkeling die het baby’tje door onze muzikaliteit zal gaan doormaken. Jammer dat we de naam van het kindje niet weten om die muzikale ontwikkeling te blijven volgen en ons aandeel daarin te claimen.

Het beter bereiken van het publiek is er ook letterlijk. Gerard Bongers had als geluidsman het orkest met een enorme kabel aan een krachtige geluidsinstallatie verbonden.Veel dank, bewondering en een diepe buiging voor onze inval pianist Manuel. Hij weet hele mooie klanken uit de piano te toveren en speelde de sterren van de hemel.

Volgend jaar; same time, same place of zoals Vera Lynn het zou zeggen: We’ll meet again, don’t know where, don’t no when. But I know we’ll meet again some sunny day.

[klik voor een groter exemplaar - foto's Agnes van Dijk-Aarzen]MediaCity bigband | KvK-nummer 65859111 | © FvD