background

Trompetsectie

Word jij onze nieuwe trompettist(e)?

Trompetsectie

Image 3 title

type your text for third image here

Image 3 title

Image 4 title

type your text for 4th image here

Image 4 title

Image 5 title

type your text for 5th image here

Image 5 title

Studiedag - 12 december 2015


Hoogste tijd voor een gezellige avond met de band vonden Nathalja en Thorwald. Maar dan wel gecombineerd met een studiedag reageerde dirigent Erik. Dus werd er snel een inventarisatie gemaakt, waarna zaterdag 12 december als meest handige dag uitrolde, waarop de meeste bandleden aanwezig konden zijn.

Zéér vroeg op deze druilerige dag werd er verzameld in de Spelevaart voor een kopje koffie, maar na een klein halfuur moesten we er dan toch echt aan geloven. De repetitie ging beginnen. Al snel werd iedereen écht wakker en werd er serieus gemusiceerd, waardoor het al snel tijd was voor de lunch. Superkok Dolf had speciaal voor deze dag een enorme pan snert gemaakt, die een ieder zich goed liet smaken. Na deze overweldigende lunch konden we er weer een tijdje tegenaan. De tijd vliegt als er zo hard wordt gewerkt en ineens was het over half vier. Hoogste tijd om even te ontspannen en alle partners te ontvangen.

Rond kwart voor vijf werd het tijd voor het laatste muzikale deel van deze dag, namelijk een miniconcertje voor de inmiddels aanwezige partners. Een kleine drie kwartier later kwam er een einde aan het concert en toog iedereen richting barruimte. Op de lange tafels in de hal stonden intussen de lekkerste - door iedereen meegenomen - hapjes te geuren. Het water liep je in de mond. Na de bekendmaking van de uitslag van de prijsvraag door Thorwald werd door hem eveneens het buffet voor geopend verklaard. Een tijdje lang was het erg stil in het gebouw..... Na het overheerlijke toetje kon niemand meer behoorlijk bewegen en startte Louk de Duitslandfilm, die iedereen al zolang wilde zien. Langzaam maar zeker eiste de lange dag zijn tol en dropen de leden stuk voor stuk af. Het was een vermoeiende maar fantastische, supergezellige en vooral leerzame dag.

[klik voor een groter exemplaar - foto's Agnes van Dijk-Aarzen]

MediaCity bigband | KvK-nummer 65859111 | © FvD