background

Trompetsectie

Word jij onze nieuwe trompettist(e)?

Trompetsectie

Image 3 title

type your text for third image here

Image 3 title

Image 4 title

type your text for 4th image here

Image 4 title

Image 5 title

type your text for 5th image here

Image 5 title

Dudok in Concert - 14 juli 2016


Als afsluiting van het Dudok-jaar werd er op donderdag 14 juli een groots muziekspektakel georganiseerd, getiteld "Dudok in Concert", met als hoogtepunt een optreden van het Metropole Orkest met een aantal bekende gasten.

In het voorprogramma verzorgde een groot aantal Hilversumse bands, koren en muziekgezelschappen optredens door het gehele Raadhuis. Natuurlijk was de MediaCity Bigband ook van de partij. Ons optreden stond gepland om 18.00- tot 19.00 uur in de Burgerzaal, waar een enorm podium was gebouwd. Ondanks het ietwat ongelukkig tijdstip kwam er gelukkig toch heel wat publiek naar ons luisteren.

Special guest bij dit optreden was percussioniste Danique Kos. Deze super enthousiaste en beweeglijke slagwerkster is inmiddels bekend van 'radio en t.v.' en we waren dan ook supertrots dat ze met ons wilde musiceren. Gemist? Kom dan zeker naar ons optreden op 3 september, want dan is Danique er weer bij.

Onze muziekcommissie had in overleg met bandleider Erik een geweldig programma samengesteld voor dit bijzondere evenement, met o.a. "Happy", "Lullaby Of Broadway" en "I don’t need no Doctor" (fantastisch gesoleerd én gezongen door Chris Groothoff). De overige zangnummers werden gezongen door nóg een special guest, namelijk Jessica Kennedy. Behalve dat zij heerlijk kon zingen, zag ze ook nog kans het publiek te entertainen.

[klik voor een groter exemplaar - foto's Agnes van Dijk-Aarzen]

MediaCity bigband | KvK-nummer 65859111 | © FvD