background

Trompetsectie

Word jij onze nieuwe trompettist(e)?

Trompetsectie

Image 3 title

type your text for third image here

Image 3 title

Image 4 title

type your text for 4th image here

Image 4 title

Image 5 title

type your text for 5th image here

Image 5 title

Open Studio Dagen - 3 september 2016


Zaterdag 3 september was de MediaCity Bigband te vinden op het Joop van den Endeplein op het Hilversumse Mediapark. Dit weekend werden de jaarlijkse Open Studio Dagen georganiseerd en wij mochten 's-middags op het hoofdpodium muziek komen maken. Speciaal voor dit optreden hadden we twee special guests uitgenodigd, namelijk percussioniste Danique Kos en zangeres Jessica Kennedy.

Na een razendsnelle podiumwisseling was er nog maar een kort moment voor een soundcheck, maar ook dit ging vandaag al net zo snel, zodat we maar ietsje na twee uur begonnen met het bekende Happy. De vele bezoekers aan dit evenement vonden onze muziek heerlijk om naar te luisteren. In grote getale kwamen ze dansend en swingend voorbij het podium wandelen. Een enkeling bleef staan luisteren, maar de rest had haast om het complete Mediapark deze dag nog te bekijken.

Onze pret was er niet minder om, want wat hebben we lekker muziek gemaakt! Kwart voor vier vonden we het mooi geweest en maakten plaats voor de laatste act van de dag, waar we onder het genot van een klein biertje nog even naar hebben geluisterd. Het bleef nog lang gezellig.

[klik voor een groter exemplaar - foto's Agnes van Dijk-Aarzen]

MediaCity bigband | KvK-nummer 65859111 | © FvD