background

Trompetsectie

Word jij onze nieuwe trompettist(e)?

Trompetsectie

Image 3 title

type your text for third image here

Image 3 title

Image 4 title

type your text for 4th image here

Image 4 title

Image 5 title

type your text for 5th image here

Image 5 title

Voorjaarsconcert Breukelen | 6 maart 2016


Onze trombonist Jacques kwam in contact met de SCAJ in zijn woonplaats Breukelen en maar iets later was de afspraak gemaakt dat de MediaCity Bigband op 6 maart 2016 een concert zou verzorgen in de Johannes de Doperkerk in het mooie Breukelen.

Met een bigband in een kerk spelen is natuurlijk altijd een uitdaging, maar zoals altijd had bandleider Erik er het volste vertrouwen in. Ruim op tijd was het altaar omgebouwd tot podium en hadden we ruim de tijd voor een soundcheck, tot om half drie de organisatie kwam melden dat de deur nu echt open moest. Er stonden al mensen voor de deur te wachten. De bandleden konden nog even de benen strekken voordat er exact om drie uur - voor een meer dan halfvolle kerk - werd gestart met het eerste deel van dit Voorjaarsconcert, maar niet voordat Qury Woerden van SCAJ ons had geïntroduceerd en het publiek wees op de schoenen van bandleider Erik van der Heijden.... Vervolgens nam tenorsaxofonist Piet het woord en vertelde e.e.a. over de MediaCity Bigband.

Ook in Breukelen viel ons zeer gevarieerde programma in de smaak. "Voor ieder wat wils dus". Na bijna drie kwartier muziek kondigde Erik een korte pauze aan en de vele vrijwilligers zorgden voor een heerlijk kopje koffie. Om kwart over vier werd het de hoogste tijd voor het tweede deel van het programma. Al heel snel sloeg de klok vijf uur. Het blijft altijd leuk om na een concert zoveel complimenten te krijgen, vooral als deze vergezeld gaan van de vraag: "jullie komen toch zeker wel een keer terug?". Natuurlijk!

[klik voor een groter exemplaar - foto's Agnes van Dijk-Aarzen]

MediaCity bigband | KvK-nummer 65859111 | © FvD