background

Trompetsectie

Word jij onze nieuwe trompettist(e)?

Trompetsectie

Image 3 title

type your text for third image here

Image 3 title

Image 4 title

type your text for 4th image here

Image 4 title

Image 5 title

type your text for 5th image here

Image 5 title

Zomerfestival - 11 juni 2016


Ook dit jaar weer uitgenodigd om op het gezellige Biersteegfestival te komen spelen. Dit keer was het hele plein omgetoverd tot één groot terras, waar iedereen volop van de verschillende optredens kon genieten. Het weer was uitstekend, met wat bewolking, maar de temperatuur was aangenaam, en het was dus goed terrasweer op dit beschutte gezellige plein.

De Media City Big Band opende dit feestje om 1500 uur. En dat lukte heel goed, want gaandeweg stroomde het terras tjokvol met toehoorders!!. Ongetwijfeld gelokt door ons gevarieerde repertoire, en uiteraard de feilloze uitvoering.

Na de Media City Big Band, verzorgde een shantykoor de overgang naar het volgende orkest. Dat was de Dans en Swingband uit Laren, onder leiding van onze inval altsaxofoniste Charlotte. Ook zij wisten de stemming er goed in te houden. De geweldige mondharmonica-solo’s, en de kleurige jurk van de zangeres, zullen ons nog lang bij blijven!

In de avond werd het festival afgesloten met optredens van de Beatrix Brass, en de afsluiter was voor de organisator: het LEO fanfare orkest. Gezien de bezoekersaantallen, lijkt het alsof dit een jaarlijks terugkerend festijn wordt. Wij komen in ieder geval graag terug.

[klik voor een groter exemplaar - foto's (1 t/m 13) Harm Renkers - (14 t/m 30 Naomi Groot]

MediaCity bigband | KvK-nummer 65859111 | © FvD