background

Trompetsectie

Word jij onze nieuwe trompettist(e)?

Trompetsectie

Image 3 title

type your text for third image here

Image 3 title

Image 4 title

type your text for 4th image here

Image 4 title

Image 5 title

type your text for 5th image here

Image 5 title

Bevrijdingsdagconcert - 5 mei 2017


Door overvolle agenda's van onze bandleden moesten we tot onze spijt het traditionele Koningsdagconcert afzeggen. Maar snel was er een oplossing gevonden en spraken we af met Herma de Jong van "de Boomberg" om een weekje later een Bevrijdingsdagconcert te komen geven. Zo gezegd, zo gedaan.

In de feestelijk versierde recreatiezaal was iedereen, nou ja bijna iedereen, bijtijds aanwezig om de boel op te bouwen, zodat we om precies 19.00 uur zouden kunnen starten met ons programma. Maar ja, altsaxofonist Tom Pel had vandaag met 'zijn' Reünistenorkest van het Regiment van Heutsz deelgenomen aan het Bevrijdingsdefilé in Wageningen en was het voor hem letterlijk een race tegen de klok om op tijd in Hilversum te zijn.

Maar vijf minuutjes later dan gepland konden we van start. Na een introductie door Herma, nam vervolgens tenorsaxofonist Piet de microfoon over en vertelde in het kort iets over de MediaCity Bigband. Zoals altijd op zijn eigen komische wijze. Hoogste tijd om muziek te gaan maken voor de inmiddels behoorlijk gevulde zaal. Wat heerlijk om te zien dat de bewoners zichtbaar genoten van onze muziek. Toen Chris bij de aankondiging van het nummer "Happy" riep: "Is everybody happy?", werd er uit alle kanten van de zaal geroepen: "Jaaaaaaa".  Een uurtje is snel voorbij en daarom vroeg Herma -en veel bewoners- na afloop of je alsjeblieft snel nog eens terug wilden komen, desnoods tijdens een repetitieavond. Afgesproken.
Na het opruimen was er voor de liefhebbers nog een koud drankje of een wijntje. Conclusie van de bandleden; dit was een zeer geslaagd concert!

[klik voor een groter exemplaar - foto's Agnes van Dijk-Aarzen]

MediaCity bigband | KvK-nummer 65859111 | © FvD