background

Trompetsectie

Word jij onze nieuwe trompettist(e)?

Trompetsectie

Image 3 title

type your text for third image here

Image 3 title

Image 4 title

type your text for 4th image here

Image 4 title

Image 5 title

type your text for 5th image here

Image 5 title

Promenadeconcert@Mout


Al een tijdje had voorzitter Rob contact met de eigenaren van de spiksplinternieuwe Foodhall Mout om daar eens een concert op het terras te verzorgen. Laat nou precies de datum van de officiële opening van Mout én ons jaarlijkse Promenadeconcert samen vallen én Mout contact met ons opnemen..... Afgesproken om aansluitend aan het officiële gedeelte ons concert te starten.

Aangekomen bij het prachtig opgeknapte marktplein was de statige Mout Foodhall rondom versierd. Hier was duidelijk een feestje aan de gang en wij dus op de juiste plek! Breedgeschouderde bewakers zorgden dat alleen de genodigden binnen mochten. Mooi, dan kunnen wij onze 'werkplek' buiten in alle rust opbouwen. Strak om 18.30 uur starten wij met ons gevarieerde programma voor het intussen compleet volle terras. Want, ook niet onbelangrijk, de zon deed intussen -net als de wind overigens- z'n uiterste best, dus was het goed toeven op het mooie terras, vooral met zo'n heerlijk biertje uit eigen brouwerij. Ook dit keer was zangeres Jessica op onze uitnodiging ingegaan om met ons te zingen. Het was al ruim over achten toen we onze toegift "All of me" gaven. Snel opruimen en hoogste tijd voor zo'n heerlijk Mout biertje!

Wat een geweldige locatie voor een Promenadeconcert. Mocht de Gemeente Hilversum écht de muziektent willen verplaatsen, laat ze dan eens gaan kijken op dit mooie plein. Zou een unieke stek zijn!

[klik voor een groter exemplaar - foto's Harm Renkers]

MediaCity bigband | KvK-nummer 65859111 | © FvD