background

Trompetsectie

Word jij onze nieuwe trompettist(e)?

Trompetsectie

Image 3 title

type your text for third image here

Image 3 title

Image 4 title

type your text for 4th image here

Image 4 title

Image 5 title

type your text for 5th image here

Image 5 title

Live2000 | 30 december 2018

 

In de laatste week van 2018 vond in Hilversum het muziekfestival LIVE2000 plaats dat in het teken stond van de TOP2000. Een optreden van de MediaCity Bigband mocht natuurlijk niet op het programma ontbreken. Met een korte voorbereiding moesten we ons repertoire voor deze gelegenheid met recente hits uit de TOP2000 oppoetsen.

Zondag 30 december was het zover: ons optreden met aanvang om 13:00 uur in de sfeervolle LIVE2000 muziektent met houten lambrisering en dakconstructie, kroonluchters, heteluchtverwarming, en professioneel geluid. Tegen één uur s 'middags stroomde het snel vol met publiek en het bleef heel druk tot onze slotnoot geklonken had en ook daarna bleef het nog lang gezellig. We werkten ons met passie door het afwisselende programma en bij ieder applaus merkten wij dat het publiek het zéér waardeerde.

Het enthousiaste publiek genoot van prachtige Bigband arrangementen van songs uit alle TOP 2000 genres; o.a. van Sinatra langs Adèle, Caro Emerald en Bruno Mars naar Earth, Wind & Fire, Nirvana en Queen. Onze vocalisten Paulien en Bert verzorgden de presentatie, en zij vergaten niet om regelmatig dirigent en artistiek leider Erik van der Heijden in het zonnetje te zetten. Er is een professionele video/audio registratie gemaakt van dit optreden door Robert Berger en crew. De prachtige fotoreportage op deze pagina is verzorgd door Harm Renkers.

Dank aan onze invallers Anita, Herman, Eddy, en artist in residence René! Ook veel dank aan Masja Schimscheimer van Poppodium De Vorstin voor de perfecte organisatie. Ongelooflijk hoe hard zij tot aan begin van ons concert nog druk bezig was om alle puntjes op de i te zetten! Jason Bouman die met zijn team alles rondom licht en geluidstechniek met grote professionaliteit en flexibiliteit verzorgde hebben wij als band in ons hart gesloten.

Kortom een zeer geslaagde middag! "

MediaCity bigband | KvK-nummer 65859111 | © FvD