background

Image 5 title

type your text for 5th image here

Image 5 title

Marktdag - 13 oktober 2018


Half september rolt er een mailtje binnen van Piet: "It giet oan". En daarmee bedoelde hij dan het optreden van vandaag tijdens de Marktdag in Hilversum. We begonnen ons intussen wel zorgen te maken over Piet's gemoedstoestand, want wie spreekt er nou een buitenoptreden af op 13 oktober! Maar ja, nu is duidelijk dat Piet meer weet dan wij, zeker wat de weersvooruitzichten betreft.

Om een uur of tien was de 'vaste' opbouwploeg al aanwezig op het Marktterrein. Het zomerse weer zorgde voor een opperbeste stemming en nadat de marktmeester ons een prima plekje had aangewezen, laadden we de spulletjes uit. Een uurtje later kon er met een complete band gesoundcheckt worden en om 11.30 uur startten we met ons afwisselende programma.

Langzaam maar zeker liep het terras van Mout lekker vol, maar ook héél veel Marktbezoekers en passanten bleven lang staan om naar ons te luisteren, maar ook om foto's en filmpjes van onze band te maken. Na een korte pauze begonnen we aan deel 2 van ons programma. Bij Mout kon er onderhand niemand meer bij en opnieuw bleven er enorm veel mensen staan om te luisteren. We mochten na afloop ontelbare complimentjes in ontvangst nemen over de band én de muziekkeuze. Onze dag kon niet meer stuk....!

MediaCity bigband | KvK-nummer 65859111 | © FvD