background

Image 5 title

type your text for 5th image here

Image 5 title

Promenadeconcert


Donderdagavond 27 september was het weer zo ver: ons jaarlijkse optreden in de muziektent op het Kerkbrink-plein in Hilversum. Een plein met potentie waar volgens de geruchten nog wat aan veranderd/verbeterd gaat worden. Laat in het jaar, dus zorgen over de invallende duisternis. Edgar was reeds vroeg aanwezig met zijn kleine vrachtwagentje, om alle hardware uit te laden. Meermaals gezocht naar de schakelaar voor de koepelverlichting, maar nooit kunnen vinden. We moesten het dus doen met de mini-lampjes op de lessenaars!

Excuses dat er slechts 1 foto beschikbaar is van dit optreden, aangezien onze vaste fotografe Agnes nog terug moest komen van een romantische reis. Aan de bar toch eens uitzoeken of trombonist Frank haar daar weer de eeuwige liefde verklaard heeft! Opbouw en soundcheck liepen verder gesmeerd, en om half acht precies begonnen we aan een zowel kwantitatief als kwalitatief uitdagende setlijst. Alle stoelen in het publiek waren bezet en de stemming zat er goed in.

Er waren enthousiast dansende kinderen en de liefhebbers vooraan probeerden zelfs te raden in welke maten het aangekondigde gekakel in " The Chicken" voorbij zou komen. De duisternis viel in, maar er bleven toch steeds meer mensen staan om te luisteren, en de terrassen bleven vol. Paulien en Bert waren goed bij stem, en tijdens het gevoelige "Mr. Bojangles" grepen 2 stelletjes hun kans om stiekem in de schaduw, al dansend, van elkaars lichaam te genieten. Tja, dat kan muziek ook teweeg brengen! Ruim een kwartier te laat aangekomen bij ons laatste nummer: "Jump". En hoewel het al frisser begon te worden, bleef het publiek luid klappen, en joelen, en vragen om nog één nummer. Ach vooruit, toen nog maar "All of me" gespeeld.

MediaCity bigband | KvK-nummer 65859111 | © FvD